Skip to content

Despre noi

Am pornit la drum in anul 2002, construind baza solida a acestei afaceri, pas cu pas. Suntem o echipa tanara si entuziasta, hotarati sa amenajam baile clientilor cu produse moderne, de cea mai inalta calitate.

Punem la dispozitia clientilor nostri o experienta de mai bine de 19 ani in domeniu. Ani care ne-au ajutat sa evoluam, sa intelegem cu usurinta nevoile clientilor si sa fim mereu pregatiti sa facem fata tuturor cerintelor. Incercam de fiecare data sa oferim clientilor produsele si sfaturile potrivite pentru ca toate proiectele lor, indifirent de complexitate, sa devina realitate.

Tratam cu cea mai mare seriozitate atat relatia dintre noi si client, cat si colaborarea cu partenerii nostri.

Produsele pe care vi le punem la dispozitie online, le puteti gasi si la showroom-ul nostru din Soseaua Mihai Bravu, nr 510, Sector 3, Bucuresti.

In viitor

Anul acesta avem in derulare un proiect de suflet, o noua locatie ce ne va ajuta sa ne extindem gama de produse din spatiul online precum si vanzarile directe intr-un nou showroom modern, spatios si accesbil.

Aceasta cladire va include un spatiu de depozitare mai mare care ne va permite sa sa ne largim lista de produse comercializate dar si sa mentinem stocul de produse actualizat, astfel incat in continuare 90% din produsele comandate, sa poata fi livrate a doua zi.

Vom mari echipa si vom amenaja birouri pentru a aloca cate o persoana fiecarui departament (preluare comenzi si retururi, consiliere etc), dezvoltand astfel comunicarea cu fiecare client in parte ce va avea nevoie de indrumare in mediul online si nu numai.

Nu in ultimul rand, deoarece acordam foarte mare importanta ambalajului, vom amenaja un loc special, cu oameni seriosi si dedicati ce vor pregati coletele dumneavoastra, avand la dispozitie materiale si aparatura de ultima generatie pentru ambalare.

In viitor... (1)

Showroom

0724 210 803

Soseaua Mihai Bravu, nr. 510
Sector 3, Bucuresti

Luni-Vineri: 08:30 – 18:00
Sambata: 08:30 – 15:00
Duminica: inchis

Showroom in