Skip to content

Alatura-te echipei noastre!

O afacere solida, cu o vechime de peste 20 de ani, a fost construita de o echipa puternica si entuziasta. Iar planurile noastre de viitor pentru depozite,  showroom-ul din Soseaua Mihai Bravu nr. 510, dar si pentru viitoarea locatie vor fi puse in practica de o echipa de profesionisiti tot mai extinsa. 

Te potrivesti in echipa noastra?

Stii cum se spune, cine se aseamana se aduna. Asa ca iti spunem cateva cuvinte despre noi sa vezi daca te potrivesti echipei. Suntem harnici si determinati sa ne atingem obiectivele. Ne simtim bine impreuna pentru ca ne respectam atat profesional cat si personal. Cautam mereu metode prin care sa fim mai buni si sa facem lucrurile mai bine. Ne respectam clientii si ne comportam cu ei astfel incat, la randu-le ne respecta pe noi. Cautam solutii si privim mereu imaginea de ansamblu, astfel incat relatia cu clientii nostri sa fie una corecta si pozitiva.

Vii si tu?  Aplica la unul dintre joburile deschise:

  • Lucrator comercial
  • Sofer categoria B pentru livrari

Daca nu avem pozitii deschise sau crezi ca te-ai potrivi pentru o alta, poti completa formularul de aplicare oferindu-ne detalii despre intentia ta.

Completeaza formularul de aplicare: